avant-browser-prezentare

Cel mai bun browser…necunoscut

De-a lungul timpului am tot postat articole PRO/ CONTRA referitor la cel mai bun browser de internet, am facut chiar si cateva comparatii aici. Toti se bat cu pumnii in piept ca Google Chrome e cel mai rapid browser de internet(chiar si eu am zis asta la un moment dat) sau ca Firefox e cel mai tare browser. Mai degraba toate astea sunt cele mai cunoscute browsere, cu un brand mare in spate.
Spun asta pentru ca, de curand, am testat cateva browsere mai necunoscute care sunt mult, mult mai rapide decat cele cunoscute Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox. Da chiar, mai avem in Romania utilizatori de Opera?
Asadar, voi face un top cu cele mai bune browsere de internet necunoscute.(cum suna asta :))

Care este cel mai bun browser in 2014?

Avant Browser

1. Voi incepe cu Avant Browser. Probabil cel mai rapid browser, consum mediu de resurse, dar din pacate nu reda foarte corect unele site-uri, mai ales daca nu sunt verificate dupa standarde. Se poate descarca de aici.

Pale Moon

2. Un alt browser care mi-a placut este Pale Moon. Acesta este o customatizare a browserului Firefox, asa ca isi va face update odata cu Firefox. Versiunea pe 64 biti mi se pare foarte stabila. Consuma mai multe resurse decat Avant Browser si nu este atat de rapid. Acesta se poate descarca de aici.

Waterfox

3. O alta varianta bazata tot pe Firefox este Waterfox. Foarte rapid, dar atentie! Functioneaza doar pe sistemele pe 64 de biti. Ar fi de preferat ca si procesorul sa fie pe 64 de biti. Site-ul oficial de pe care puteti descarca Waterfox este acesta.

Aceste browsere sunt mult mai bune decat cele cunoscute, insa, pentru cei care customizeaza browserul nu au acces la atat de multe extensii si teme.

Tu ce browser folosesti in 2014?

Cei care au vizitat articolul au cautat:

 • cel mai rapid browser 2014
 • cel mai bun browser
 • cel mai bun browser 2014
 • browser rapid
 • browsere rapide
 • cel mai bun browser pentru xp
 • cel mai rapid browser
 • cel mai rapid browser din lume
 • browser 2014 rapid download
 • cel mai rapid browser pentru windows xp
[Total: 0    Average: 0/5]

Comentarii

 1. bucuros a zis

  eu zic ca fiecare cauta browserul cel mai prietenos. si nu exista mai prietenos ca cel cu care te-ai obisnuit. eu, deocamdata nu cred ca voi schimba mozila prea curand.

  • Yamasha a zis

   Pai batalia a ramas intre Mozilla si Google Chrome… Nu vad sa apara in curand altul mai ok… Cele de mai sus, necunoscute, sunt… ba copiate dupa cele mari, ba au probleme de functionare!

 2. roscabgdn a zis

  eu le folosesc pe toate :) lucrand ca web developer trebuie sa optimizez pe toate browserele.. inclusiv batranul ie 8 :)
  Cel mai mult folosesc Mozilla. Mi se pare cel mai bun.

 3. marcel201 a zis

  PS: The Rockmelt apps and web product will be shutdown on August 31, 2013. Deci e mort si am vazut ca l-au recomandat cativa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>