Pentru orice problema in legatura cu CHESTIIUTILE ma puteti contacta la
buzucan [at] gmail.com
admin [at] chestiiutile.com
Pentru colaborari va rog sa folositi doar a II-a adresa.
Nu sunt interesat de link exchange. Dupa cum vedeti, nu am blogroll.
as dori si eu o invitatie la filelist va rog frumos
Alexandru sa imi dai adresa de mail si iti dau eu invitatie filelist
imi trimiti un mail la contact@fastzone.ro cu adresa ta ok
Poti sa imi dai si mie o invitatie pe filelist te rog?
Eu nu mai am, dar daca mai fac rost o sa va mai dau. Primul venit, primul servit.
Salut ,
)
Sti de acest host http://www.hostgame.ro si de acest forum http://www.exiled.ro care a distrus cateva srv . Si chiar si un srv care jucam pe el .
Are un staff cu copii de 14 si 17 ani moderatori si globali care face toate echipa .
Daca spui cv rau sau la gluma ai luat ban pe forum
La multi ani !!
Salut, fiecare e liber sa-si administreze comunitatea asa cum crede…daca nu-ti convine, ai o gramada de alte variante.
la multi ani!!
Sal,
m-am uitat printre oferte de hosting sa caut un hosting samp pentru un prieten si … iti dau ceva sa scrii despre, mai jos de asta nu cred ca se poate ajunge.
PS: te rog sa nu faci referire la mine.
Deci am scris in google samp hosting, ma uit printre ofertele de hosting si dau de http://www.xerom-zone.ro/index.php?action=samphosting si nu-mi vine sa cred ce vad… citez
“Toate pachetele de gazduire sunt setate pe un PC de inalta performanta, la centrul de date local prin care putem fi siguri ca vom furniza servicii de calitate si conectivitate de varf.
Dezavantajul nostru este ca nu putem oferi port 7777 tuturor server-elor. Doar un server va folosi acest port. Inca un dezavantaj al nostru este IP-ul, ii dinamic si in caz de vreo mica problema (exemplu picarea internetului) IP-ul se va schimba, DAR pentru a evita acest lucru va recomandam sa folositi adresa DNS creata.”
Ce ??? “ip ii dinamic” ?? Sub el o poza frumoasa “conexiune fiberlink”.
Maideparte:
” Performanta calculatorului:
•Procesor: Pentium(R) Triple-Core CPU E5700 @ 3.00 GHz (3 CPUs)
•Memorie RAM: 4028 MB
•HDD: 1 TB
•Memorie Placa Video: 1024 MB
•Internet: RDS 100MB/s
”
E5700 e vechea architectura P4 dual core pe 45 nm (ark.intel.com), triple core?? asa ceva nici nu exista la intel din cate stiu, doar la amd… dar cam departe de “datacenter” si la propiu si la figurat.
Maideparte, dau click pe “de ce noi” (http://www.xerom-zone.ro/index.php?action=despregazduire;sa=decenoi) unde scrie
“Echipa noastra este hotarata 100% sa se tina de acest serviciu. Avem o echipa foarte de treaba si intelegatoare. Oferim suport la scripting (daca e nevoie), nu va obligam sa puneti prin FTP fisierele .pwn ale serverului, nu furam servere (nu avem ce face cu ele), suntem corecti cand e vorba de plata.”
Adica mai pe romaneste: nu stim sa configuram un ftp pe server …
Ok … ce sa mai zic … alte minunatii de pe site
” Servici-ul de hosting a fost redeschis in luna August a anului 2011, echipa noastra find formata din oameni specializati in hosting. Noi am plecat de la ideea de a oferi clientiilor nostri servici de mare calitate la preturi pentru orice buzunar. Serverele noastre sunt situate in Romania, uptime-ul este de 99,8% ( garantat ). Pentru alte detalii va rugam sa folositi meniul din partea stanga a paginii.
Deoarece vrem sa fim prite primele firme de hosting la preturi foarte mici si avantaje mari, oferim 10 zile gratuite. Cei ce vor sa plateasca din prima zi hostul, vor primi 10 zile de perioada de gratie.”
Deci trage tu concluziile.
Acum dupa asta, ma uit cine le sustine? Vad bannerul xeromhost.ro ce e partener(??) cu fn network, adica http://www.fnhost.org/ .
Ma uit pe forumul lor un pic, la sub-forumul probleme (http://www.xeromhost.ro/forum/Forum-probleme–30) si ce vad …
- folosirea cuvintelor “danone” “yahoo” -> cont suspendat
- unul se plange ca i s-a dus toata baza de date, raspuns, a avut loc o cadere de curent si s-a defectat filesystem-ul, ne pare rau … adica astia n-au auzit de UPS cu management de 200 de ron sau de backup automat ? de RAID sa nu mai vorbim
- alte probleme de nu merg pagini, cica configuram firewallul (ce??)
- a gasit antivirusul un fisier infectat -> cont suspendat
Stau si ma gandesc, astia hosteaza totul pe un PC cu windows (home edition) cu firewall si antivirus pe el sau? Si ce legatura au cu fnhost de le dau subdomenii de la ei? Sau nu ei hosteaza ci o fi un reseller de la ei? Dar atunci de ce zic ca au datacenter in Alba Iulia … am crezut ca totusi totusi in secolul 21 s-au terminat cu scmecheriile din asta … adica bag un server linux in debara cu un ups de 200 de ron si oricand pot ofer servici mai bune …
PS: daca stai bine cu timpul ar trebui sa faci o lista cu hostinguri mai bune, si jocuri, si radio si web.
Toate cele bune si sper ca te-ai amuzat un pic de astia.
Salut
Ma intereseaza o colaborare.
Ma intereseaza sa postezi articole pe blogul tau si sa am cateva linkuri anchortext in continutul articolului. Eu ma ocup de SEO si am mai multi clienti. Daca esti interesat astept un raspuns.
cu stima
Sorin
Buna. Ce sunt update-urile la antivirusi si la ce folosesc ele?
Am Kaspersky si am setat sa faca update-uri la fiecare 30 minute.
Multumesc
Apropo,am nevoie de o invitatie la filelist.ro
Multumesc
as vrea sa te intreb cand mai faci un articol despre firmele de host..
si ce parere ai despre http://www.elhost.ro/index.php ?
eu am avut host la ei si mi sa parut destul de ok
Yamasha , sunt x .
)))))))))
)))) doar ca mi-a facut magarie la tot .
)))
)))) ce spartan : E FOAME DE BANI , E FOAME DE BANI BAIETI =)
As dori si eu sa facem o chestie despre firma aia : quality-host.net .
M-a ars Cojocaru Cristian ala prin FRAUDA de highcs.ro .
A smenuit factura pentru highcs.ro in 0.00 RON restanta fara domeniu inclus in ea , a modificat optiunea la reinoire sa ma duca pe pagina goala si mi-a dat si ignore
Ideea este ca tu daca nu achiti domeniul , el mai ramane cu drept de reinoire la tine pe cont timp de 1 an de zile . Bun … lake asta de Cojocaru l-a vandut in luna a-3-a , fara sa aibe voie , ca eu si acuma le am pe cont
Aveam restanta 17.50 E , dupa ce am discutat cu el am doar 7.50 si factura aia de highcs.ro e ALBA
Doamne , deci highcs.com il pot reinoi intr-un interval de 1 an de zile de cand nu l-am achitat . Dar .ro-ul mi l-a furat el cu japca si i l-a dat la un copil
Am poze si tot daca e ceva EMAIL pe xhigh@ymail.com .
Bafta !
Ai id-ul meu, daca ai dovezi ma poti contacta…
de unde pot sa trag pes 2013 demo
Salut. Am si eu o problema,daca,ma poti ajuta.Curand am incercat sa creez un server de counter-strike,ma rog,l-am facut cu server creeator,am pus addons,etc. Il pornesc se blocheaza la imaginea aia cu “Loading” , ma poti ajuta? Sau … Daca imi poti da unul gata facut,daca ai timp. Multumesc anticipat.
Salut, vezi ca am pus cateva pe http://www.tutorialecsgo.com. Le poti descarca de acolo.