Cum devirusam gratuit Windows-ul?

Daca vorbim despre Windows vorbim despre virusi. O gramada de aplicatii user-friendly, foarte multe aplicatii pentru utilizatori si totodata multi, foarte multi virusi. Multi carcotasi spun: “foarte bine, sunt virusi pe Windows, treci pe o distributie Linux” – nici nu se pune problema asta daca faci design sau editare foto/ video. Linuxul este facut pentru total altceva – este bun, il recomand pentru anumite lucruri, dar nu pentru jocuri/ design.
Asadar, daca ramanem pe Windows avem nevoie sa devirusam calculatorul din cand in cand. Pentru aceasta am zis sa fac un top cu cei mai utilizati antivirusi gratis pentru Windows online. Acestia doar scaneaza fisierele din calculator, deviruseaza, nu ofera protectie real-time.

1. Kaspersky Virus Removal Tools

Intotdeauna am fost fan Kaspersky, mi s-a parut cel mai bun ca management de resurse si ca dezinfectare. KVR Tool se poate accesa de aici.

2. Bitdefender Quick Scan

Chiar daca antivirusul propriu-zis este un mare consumator de resurse, aplicatia Bitdefender Quick Scan este mult mai ok din punctul asta de vedere si isi face treaba cum trebuie. Aceasta este disponibila aici.

3. F-Secure Quick Scan

De ceva timp si cei de la F-Secure au lansat o aplicatie de scanare/devirusare calculator. O puteti gasi aici.

4. Norton Security Scan

O alta unelta de scanare si devirusare virusi din Windows au lansat si cei de la Norton. Daca antivirusul mai da rateuri cateodata, aplicatia de Quickscan este mai ok.
Cam astea ar fi cele mai cunoscute aplicatii de devirusare a Windows-ului.

7 Responses to “Cum devirusam gratuit Windows-ul?”
  1. jocuri says:
  2. Robert says:
  3. Alin says:
  4. Bogdan says:
  5. Mama says:
  6. Marian says:
  7. LaurentiuD1998 says:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *