Flood servere cs!!

A trecut ceva timp de cand nu v-am mai postat nimic legat de Counter-Strike. Nu prea am urmarit fenomenul si n-am avut asa de mult timp pentru asta.

Asa ca mi-am facut putin timp si m-am uitat pe site-urile de CS 1.6 si am descoperit o noua metoda de a face lag pe serverele de Counter-Strike.


E un programel simplu, care-si face treaba perfect, mai ales daca cel care il foloseste are o banda de internet mare! Atentie, acesta nu este un exploit cs 1.6, ci un flooder.

Hlflooder provoaca lag pe serverele de cs 1.6, unele dintre servere crapand sau intra direct in timeout.

Hlflooder este un program independent, cei care au mai incercat alte programele sau scripturi stiu ca trebuie sa instaleze perl sau alte module. Atentie ca acest program nu floodeaza ip-ul spoofat, ati putea fi prinsi si localizati destul de repede.

Nu recomand sa folositi acest program pentru timp indelungat pentru ca va veti trezi cu netul taiat de provider sau, in cel mai rau caz cu politia.(si nu e o utopie)
Hlflooder se foloseste destul de usor, aveti un config in care bagati ip-ul si portul, aveti un nivel de “inundatii” pe server de la 0 la 6.

De unde poti descarca Hlflooder?

De pe google.

20 Responses to “Flood servere cs!!”
 1. Pose says:
 2. Yamasha says:
 3. Vlad says:
 4. cristi says:
 5. gigi says:
 6. CANNER says:
 7. No_Sadyst# says:
 8. BulaNNN says:
 9. Rusty says:
 10. WILL says:
 11. Dez says:
 12. T3yZ says:
 13. Jhonny says:
 14. Nayko says:
 15. Vdo says:
 16. Darky says:
 17. Vasi says:
 18. LOL?!NO?! says:
 19. eu says:
  • Yamasha says:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *