Redirectul Counter-Strike iti distruge calculatorul!

Da! Dupa cum spune si titlul redirectele va “omoara” calculatorarele. Nu le omoara imediat, dar in timp redirectele va imbatranesc calculatoarele.

In ultima vreme ownerii de servere de CS 1.6 obliga adminii sa tina sute de redirecte, mai nou, unii scot bani din redirecte online contorizate. Ba din vanzarea scriptului web de contorizare, ba din hostare de redirecte. Mi se pare normal sa vinzi ceva al tau, dar cand tu vinzi ceva sub licenta GPL deja e prostie. Bine, prostia e si a celui care cumpara asa ceva, dar cu totii stim ca nivelul de gandire al 95% din jucatorii/adminii/ownerii din Counter-Strike este foarte mic, ei fiind de asemenea naivi. Tocmai de aceea sunt situatii in care multi sunt pacaliti usor.

Acum sa facem un mic calcul. Un redirect cs 1.6 consuma in jur de 70 RAM si 1,2% CPU. Sa presupunem ca aveti 1,2 GB RAM si un procesor dual core.

Probleme din cauza redirectelor de Counter-Srike

3,400 MB un Windows XP + 150 MB jocul in sine + winamp, messenger, torrent,antivirus 200 MB ajungem imediat la 1 GB de RAM si asta doar ruland cu programele uzuale. La toate acestea se adauga cate 20-30 de redirecte cs 1.6: 20 x 70 = 1400 deja depasim cei 2 GB RAM ai calculatorului. Calculatorului nu zice “bai, nu mai pot!” el ruleaza in full load trage cum poate, in timp caraie, in vremuri calduroase se mai restarteaza calculatorul. Pai normal ca se restarteaza, daca el nu mai face fata la redirectele cs 1.6 impuse de obsedatii de a avea serverul full. Dupa un timp, in special in verile calduroase, iti pica si sursa, se incinge procesorul, hop, te trezesti cu calculatorul prajit si dupa ce faci?! Te duci la garantie cu el in brate si…vorba aia “mai taie din ele, da-le dracu” iti pune calculatorul in mana si te trimite acasa, pentru ca nu ai garantie pentru asa ceva.

Si toate chestiile astea vin din dorinta copiilor de a intrece servere vechi, comunitati mari, oameni buni, nu veti reusi sa faceti asta avand 1000 de oameni adusi de pe redirect cs 1.6. Ala de pe redirect ori e plictisit, ori e atat de incapabil sa joace Counter-Strike incat da click pe primul server pe care il vede, si, cand vede ca la tine se “trage” mai bine, te face codat, te injura si pleaca. Si?! Ce ai rezolvat ?! O injuratura sanatoasa, nervi si atat!

13 Responses to “Redirectul Counter-Strike iti distruge calculatorul!”
 1. Alzheimer says:
  • LioNNN says:
 2. glontz says:
 3. dudu says:
  • SoLoZ0rNNN says:
   • CarmeK says:
 4. CarmeK says:
 5. Marius says:
 6. gen says:
 7. lol carmek e geniu de p says:
 8. dudu says:
 9. fumdfum says:
 10. mario says:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *