Primele imagini cu Fifa 2014

Am fost un mare fan al seriei FIFA. An de an am jucat, ba singur, ba in retea, ba pe internet FIFA. Nu cred ca a fost o versiune pe care sa nu o joc. Am inceput de la 98 si am trecut prin toate.

Anul acesta, insa, am lasat-o mai subtire. Nu zic ca nu m-am jucat, dar in ultimele luni chiar nu am mai pus mana pe jocuri. Nici FIFA 2013 n-a scapat.

Totusi, obisnuit sa fiu la curent cu informatiile, am dat in trecut un like la pagina de Facebook a celor de la EA SPORTS.

Si asa am primit primele poze oficiale cu FIFA 2014, dar si un mic trailer, mai degraba o prezentare a modului in care vor fi suturile in noul FIFA.


Cred ca este prea devreme ca sa ne facem o impresie despre joc. Explicatiile din interviu sunt OK, dar nu atat de mult incat sa observam cum va fi gameplay-ul jocului.

Se pare ca in noul FIFA va fi un nou sistem de protejare a balonului, evident ca se numeste Protect the Ball, sistemul de dribliguri va fi si el modificat, dar si un nou mod de deposedare numit Second Chance in cazul in care nu am reusit sa deposedam din prima.

Din poze nu observam foarte multe schimbari, dar eu sper ca gameplay-ul sa mearga intr-un sens bun. Mie, atat cat am jucat FIFA 2013, mi-a lasat o impresie foarte buna, astept ca 2014 sa fie de cel putin 2 ori mai bun ca precedentul.

Poze FIFA 2014

8 Responses to “Primele imagini cu Fifa 2014”
  1. Pietonu says:
  2. Blog cu Stil says:
  3. cotos says:
  4. Cojo says:
    • Yamasha says:
  5. Alexandru Ionut says:
  6. Gabriel Ursan says:
  7. Ciprian Pardău says:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *