yahoo messenger 11

Cum sa faci ID de Yahoo Messenger?!

Azi o sa va prezint un mini tutorial, poate pentru unii o chestie banala, pentru altii ceva nestiut. Asa ca o sa va raspund la intrebarea cum sa fac un ID de Yahoo Messenger ?

Pasi creare adresa de Yahoo Messenger

Asadar, in prima faza trebuie sa ne conectam aici. Dupa ce intram pe site-ul de la YM!.

creare cont de yahoo messengerDupa ce am intrat pe site, cautam butonul SIGN UP. Acesta se afla sub butonul de search de la yahoo, exact ca in poza urmatoare:

Apasam pe Sign Up si ni se va deschide o noua pagina in care va trebui sa introducem datele personale, data nasterii, anul, adresa, codul postal, un numar de telefon si 2 intrebari secrete care ne vor ajuta in cazul in care vrem sa aflam parola de la messenger. Prin urmare, acest tutorial va raspunde, mai mult sau mai putin si la intrebarea cum aflu parola de la messenger ?

Completati datele voastre personale exact ca in poza urmatoare:

pasi adresa yahoo messengerDupa ce am facut si acesti pasi, nu mai avem de facut decat un pas mic pentru a ne face id de yahoo messenger.

Trebuie sa apasam pe Create My Account dupa ce am completat toate spatiile exact ca in poza de mai sus.

Dupa aceea o sa va apara o pagina asemanatoare cu aceasta:

raspuns intrebare yahoo messenger

Va recomand sa pastrati datele acestea ca, in caz cineva va sparge parola de la messenger, veti putea afla parola de la messenger foarte usor.

Dupa ce ati facut lucrul acesta, puteti sa va logati pe mail sau pe Yahoo Messenger cu nick-ul si parola completate mai sus.

Cei care au vizitat articolul au cautat:

 • cum sa fac un cont id?
 • cum sa ti faci adresa de mesenger
 • cum sa faci o adressa de mess
 • De Facut Adresa de Messenger
 • Sa fac adresa de meseng
 • cum sa faci adresa de messenger
 • creez o adresa de yahoo mesinger
 • cumi sa mi fac iahoo
 • id de messenger de facut
 • FAC ID MESENGER

Aboneaza-te la NewsLetter

De obicei, trimit un mail o data pe saptamana cu noutatile de pe blog.

Comentarii

 1. Marius a zis

  Salut !
  Vreau si eu un ID de messenger din care sa fac bani, cine ma ajuta? Ca am 11 ani si nu ma pricep prea bine cum sa fac un id de messenger d-asta…

 2. balc a zis

  vreau sami fac un id yahoo mesenger ,,,vreau ajutor ca nu mapricep prea bine sint cam noua in calculator pt uzare…va multumesc
  vreau un id email sa fac,ma ajutati,va rog?

 3. rares a zis

  pai am aflat cum sa faci un id dar imi trebuie cod postal su nu stiu carei codu cine mil imprumuta sil scrie pe postarea pe care o va face

  • Yamasha a zis

   pai cu o cautare pe google cod postal localitatea in care stai ar trebui sa rezolve problema. nu va merge daca iti dam codul nostru postal, trebuie cu cel de la adresa ta.

Da-ti cu parerea(comentariile se aproba manual):