Cum sparg parola de administrator pentru Windows XP si Windows 7

La serviciu avem cateva modificari pentru a comuta pe analogic. Pentru asta avem nevoie de un calculator cu porturi serial, un modem si un switch pentru RCA(atat video, cat si audio). Ca sa nu ne mai deplasam la firma de cablu, intram singuri pe frecventa, prin Remote Desktop Connection. Nu e cine stie ce, cei care au lucrat in domeniu sau macar au dat pe la facultatea de automatica, macar au auzit de asa ceva.

Acum ceva timp am avut o problema cu calculatorul de la noi, niste baieti au avut grija sa stearga de la remember parola de la Remote Desktop. Si, cum colegul care se ocupa de acest lucru “a disparut din peisaj”, am ramas cu un calculator, cu un soft instalat si ceva configuratii de care nimeni n-avea habar. Asa ca am preferat sa spargem parola la Windows.

Cum am reusit sa spargem parola la calculator?

De fapt, am resetat-o si am pus alta.

Pe calculatorul la care ne conectam si nu mai aveam parola aveam instalat Windows 7. Fara succes am cautat un cont de administrator sau macar unul caruia sa-i gasim parola.

Nu stiam sigur cum se comporta configuratia, daca se da restart la calculator aveam “sanse” sa ne pice semnalul si era un intreg protocol care trebuia respectat(nu aveam voie sa intervenim ziua la echipament daca nu era o defectiune tehnica majora).

Pana la urma am facut un CD cu HirenBoot si am resetat parola la Windows.

sparge parola la windows cu hiren boot

HirenBoot a ajuns la versiunea 15.2 si se poate descarca de pe site-ul oficial. Va recomand sa cititi si articolele de la Recovery in cazul in care aveti probleme.

Din punctul meu de vedere este cel mai bun program cu care faci backup, restore, spargi parola la Windows.

12 Responses to “Cum sparg parola de administrator pentru Windows XP si Windows 7”
 1. Florin says:
 2. ex-silentio says:
  • Yamasha says:
   • ex-silentio says:
 3. ocsike says:
  • Yamasha says:
 4. Ionut says:
  • Delphi says:
 5. Vloguleț says:
 6. Cosmin says:
 7. Nicu Durla says:
  • Yamasha says:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *