Program de taiat filme

Nu voi vorbi in acest articol despre programe profesionale de manipulat fisiere video, pentru asta am scris acum ceva timp un alt articol, ci ma voi referi la cele cu care puteti sa faceti cateva taieturi, modificari, chiar adaugat o subtitrare la filme.

Citeste si: Programe de editat fisiere video profesionale

Eu recunosc ca nu am folosit prea des astfel de programe, la mine orice modificare video se realizeaza cu Premiere Pro, fie ea mica sau… mai mare.

Dar pentru cei care nu au lucrat in domeniu, nu le recomand asa ceva, nu se merita sa invatati un program complicat doar ca sa faceti cateva modificari minore.

Lista cu cele mai bune programe gratuite de taiat filme

Chiar daca multa lume nu agreaza pachetul de aplicatii cu care vine sistemul de operare Windows, de cele mai multe ori are programe cu care iti poti face treaba…

Este si cazul Windows Movie Maker, un program excelent de editat filmulete. Pe de alta parte, acest program are streaming in timp real si foarte, foarte multe optiuni pentru editare.

Un alt program open source de modificat caruia i se fac actualizari destul de constant este Virtual Dub. Beneficiaza de filtre si destul de multe optiuni de editare.

Avid Free DV il recomand tuturor. Chiar daca este mai complex, are in spate o firma cu renume, care stie ce inseamna editare video. De altfel, programele Avid Studio si Avid Liquid sunt realizate de ei – doua programe profesionale de editare video.

 

9 Responses to “Program de taiat filme”
 1. ex-silentio says:
  • Yamasha says:
   • ex-silentio says:
 2. Cristy says:
 3. bucuros says:
 4. razvi says:
 5. Bucur says:
  • Yamasha says:
 6. Matei Vasile says:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *